icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Sociaal domein partner

Maak kennis met Sociaal Domein Partner

Test keyvisual

Onze experts zijn hoog opgeleid en hebben ruime ervaring en kennis van het Sociaal Domein. Ieder heeft hierbinnen zijn of haar eigen expertise. Met een goede inventarisatie en het helder communiceren van verwachtingen adviseren wij de opdrachtgevers. Door onze werkwijze en de korte lijnen zorgen wij hiermee voor een fijne samenwerking én een goed resultaat.

Sociaal Domein Partner
Frank van der Linden /
Business Manager

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!